Duurzameprinters.com werkt samen met Treesforall voor een groene toekomst

Voor elke duurzame printer die wij verkopen, planten wij bomen in zowel Nederland als in Oeganda, Costa Rica en Bolivia.

Duurzame milieu

Klimaatneutraal printen

Wij streven ernaar om op termijn CO2 neutraal te kunnen werken! Word jij ook klimaat neutraal met ons?

Lees meer
Film over een printer leasen

Hoe werkt duurzaam printen?

Onze producten voldoen aan de hoge (inter)nationale standaarden. Maar hoe werkt duurzaam printen?

Bekijk de video
Duurzame printer

Benieuwd naar onze printoplossingen?

Meer dan 115 mensen zijn reeds naar duurzaam printen overgestapt! Bekijk hier de duurzame printers die wij aanbieden.

Bekijk printers

Een groene toekomst

Een toekomst waarin elke printer die verkocht wordt, de wereld een stukje groener maakt. Dat is onze missie. Sinds het begin van hebben wij een samenwerking met TreesForAll. Voor elke duurzame printer die wij verkopen, planten wij bomen in zowel Nederland als in Oeganda, Costa Rica en Bolivia.

Waarom?

Naast dat wij duurzame printers hebben, dat wil zeggen green-line machines die gemaakt zijn van tweedehands producten en grondstoffen, zijn er altijd nog extra co2 uitstoten. Denk bijvoorbeeld aan externe leveranciers partijen. Wij proberen zelf zo duurzaam mogelijk te zijn, door elektrische auto’s te hebben en efficient te werken. Om de co2 uitstoot die wij produceren te compenseren, zijn wij een partnership met TreesForAll aangegaan. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje!

TreesForAll

TreesForAll is de meest ervaren aanbieder van CO2 compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame projecten. Alle projecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Ook de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied wordt gemonitord en gecontroleerd.

Duurzameprinters.com streeft ernaar om op termijn CO2 neutraal te kunnen werken! Word jij ook klimaat neutraal met ons?

Bekijk alle duurzame printers

"Tradin Organic heeft gekozen voor de duurzame printers omdat de adviseurs van Ricoh Business Center en duurzameprinters.com op een flexibele wijze exact aanboden wat wij nodig hadden en hun printers bovendien perfect passen bij onze eigen filosofie, duurzaamheid.”

Martijn BoerIT manager, Tradin Organic

“At Sustainalytics, we believe in using sustainable resources in each touchpoint within our organization. Duurzameprinters.com (as part of Ricoh Business Center) was a suitable fit because they provide a broad range of sustainable printers for an affordable price, with easy and loyal communication.”

Kate FunkeSustainalytics
Een printer leasen? Ga voor duurzaam!

Meer dan 115 mensen zijn reeds naar duurzaam printen overgestapt!
Bel ons op 020 – 22 99 630 of vraag hiernaast een offerte aan.

Offerte aanvragen

Binnen een werkdag een offerte op maat