was successfully added to your cart.

Winkelmand

Maak van je Kantoor een Green Office

Green office

Wil jij in een duurzaam kantoor werken? Maak dan van je kantoor een green office! Het moge duidelijk zijn dat een green office geen jungle-kantoor met groene muren is, maar wat is het dan wel?

 

Wat is een Green Office?

Een green office is een kantoor waar jij en je collega’s zo duurzaam mogelijk werken en tijd doorbrengen. Ofwel, je zorgt voor een kleinere milieu-impact. Je sorteert al je afval en reist op een duurzame manier naar kantoor. Daarnaast probeer je zoveel mogelijk elektriciteit en water te besparen.

 

Duurzaam Kantoor

Als je je kantoor vergroent, heb je daar veel voordelen bij. Niet alleen verklein je je CO2-voetafdruk en is het goed voor de natuur, het is marketingtechnisch ook slim. Veel klanten zullen het positief vinden als je laat zien dat jouw bedrijf milieubewust bezig is en een green office heeft. WNF heeft een logo beschikbaar dat je hiervoor kunt gebruiken. Als je aan hun voorwaarden hebt voldaan, verdien je het recht om dit logo op je website te gebruiken.

 

Hoe Maak je een Green Office

De voorgaande voorbeelden, zoals duurzaam reizen en afval sorteren, spreken voor zich. Daarnaast kan je minder vlees eten en duurzamere producten verkopen. Een echt groen kantoor echter vergroent vanuit het management. Hun aansturingen kunnen je hele bedrijf vergroenen, en dan is jouw green office zó geregeld. Natuurlijk kost zoiets tijd, dus in de tussentijd zijn er andere dingen die je alvast kunt done.

 

Een Printer Leasen

Een hele eenvoudige manier is door jouw manier van printen aan te passen. Anders printen bijvoorbeeld helpt al: altijd dubbelzijdig printen, zonder nietjes etc, maar vooral: een printer leasen! Je hebt geen nieuwe printer nodig, neem gewoon een Ricoh-printer van duurzameprinters.com. Onze printers zelf zijn niet alleen duurzaam, wij als bedrijf zijn dat ook. Wij lopen ons volledige productieproces grondig na op zoek naar verbetermogelijkheden, en zorgen voor een minimale CO2-uitstoot en ecologische voetafdruk. De overgebleven uitstoot (want dat hou je toch) compenseren wij door onze samenwerking met TreesForAll. Zij zorgen ervoor dat er voor elke Ricoh-printer die we verkopen bomen geplant worden in zowel Nederland als Bolivia, Costa Rica en Oeganda.

 

Duurzaam en Zakelijk een Printer Leasen

Onze printers van Ricoh zijn bijzonder geschikt voor zakelijk gebruik. Ze zijn snel en efficiënt, en hebben persoonlijke instellingen beschikbaar voor al je medewerkers via hun geavanceerde display. Verder worden al je bestanden veilig opgeslagen en kan je zelfs op afstand printen met de Ricoh Smart Device Connector.

 

Jouw printer leasen

Weten welke Ricoh-printer het beste bij jouw green office past? Ontdek jouw printoplossing en lease direct je printer.

Vraag hier een offerte aan
;