was successfully added to your cart.

Winkelmand

Man in pak die overal zijn bestanden kan openen op de ipad

Print jij op je werk nog steeds door op die welbekende groene knop te drukken? Lijkt jou de aanschaf van zo’n hypermoderne printer maar duur en ingewikkeld? Dat is nu verleden tijd! Neem de printgewoonten van je kantoor mee naar de 21e eeuw en huur of lease een van onze printers van Ricoh. De voordelen? Goedkoop, eenvoudig en duurzaam printen. En ook nog eens heel veilig!

 

Direct vanaf je mobiele telefoon printen

Met behulp van de speciaal ontwikkelde app van Ricoh, de Smart Device Connector, print je vanaf je iPad of mobiele telefoon direct al je documenten op je Ricoh-printer. Op weg naar je werk of in de lift op weg naar een belangrijke vergadering, jouw uitdraaien zijn klaar vóór je wacht! Bovendien kan je grote printopdrachten uitvoeren buiten kantoortijden, zodat je ’s morgens direct aan de slag kunt met je uitdraaien en je printer gewoon overdag beschikbaar is.

 

Scannen

Ook scannen kan met behulp van deze app van Ricoh. Scan je documenten zoals je gewend bent, met als verschil dat jouw bestanden direct digitaal opgeslagen worden in de cloud, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. Printen kan via AirPrint of door je mobiele telefoon met de printer te verbinden via bijvoorbeeld een QR-code, bluetooth of een NFC-tag. Jouw scans en al je andere documenten kunnen bovendien beveiligd worden opgeslagen zodat zelfs gevoelige informatie zonder zorgen geprint kan worden door en gedeeld worden met collega’s.

 

Welke Ricoh-printers kunnen mobiel printen en scannen?

Veel van de printers die wij voor jou beschikbaar hebben kunnen printen vanaf een iPad of smartphone. De MP C307, MP C4504 en de MP C2004SP zijn hiervan goede voorbeelden. Deel je documenten eenvoudig en snel en optimaliseer je workflow, allemaal vanaf je telefoon.

 

Duurzaam printen

Als je ervoor kiest om een Ricoh-printer van ons te leasen, kies je voor duurzaam printen! Het apparaat van jouw keuze schakelt zichzelf aan en uit op vooraf bepaalde tijdstippen en heeft een slimme slaapstand. Met behulp van een bewegingssensor is de printer namelijk direct klaar voor gebruik wanneer je hem nodig hebt. Verder kan je standaard dubbelzijdig afdrukken en faxen versturen zonder papier te verspillen.

 

Interactieve bediening

Bijna alle printers van Ricoh zijn voorzien van een Smart Operations Bedieningspaneel, dat vele voordelen biedt. Elke gebruiker kan het scherm inrichten met zijn of haar persoonlijke instellingen. Denk hierbij aan helderheid, meest gebruikte functies, achtergrond en zelfs adviesfuncties om bijvoorbeeld duurzamer te printen. Verder kunnen ze hun eigen workflow aanpassen, waardoor ze met één druk op de knop bijvoorbeeld kunnen kopiëren, printen of verbinden met internet. De meestgebruikte documenten zijn bovendien direct beschikbaar op de harde schijf van de printer zelf.

 

MP C3004 printer uitgelicht

Met behulp van dit apparaat van Ricoh kan je niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam printen. Als een van de meest populaire printers kan je verwachten dat je uitdraaien niet alleen vliegensvlug klaar zijn, maar ook van hoge kwaliteit, en gesorteerd en aan elkaar bevestigd met behulp van een nietjesloze finisher. Printen vanaf iPad of smartphone behoort uiteraard tot zijn uitgebreide mogelijkheden, en verder beschikt de MP C3004 over het Smart Operations Panel. Lees meer over de voordelen van deze printer in onze blog. Grotere afdrukken nodig? Kies dan voor zijn broer: de luxere MP C3004ex print tot op A3-formaat.

 

Duurzame printeroplossingen

Kortom, als je kiest voor een duurzame printer van Ricoh ben je goed bezig! Niet alleen zorgen wij van duurzameprinters.com ervoor dat jouw refurbished printer altijd tiptop in orde is, je hebt ook een moderne, duurzame en efficiënte machine in jouw kantoor beschikbaar. Print duurzaam en mobiel, kies voor ons! Stel zelf jouw ideale printeroplossing samen en vraag een offerte aan.

Lees meer over onze duurzame en mobiele printeropties
;