Printer leasen: een duurzame printoplossing

Al vanaf € 19,- per maand

Duurzame milieu

Een duurzame printer leasen?

Met een duurzame all-in-one printoplossing weet u altijd waar u aan toe bent.

Lees meer
Film over een printer leasen

Hoe werkt duurzaam printen?

Onze producten voldoen aan de hoge (inter)nationale standaarden. Maar hoe werkt duurzaam printen?

Bekijk de video
Duurzame printer

Benieuwd naar onze printoplossingen?

Meer dan 115 mensen zijn reeds naar duurzaam printen overgestapt! Bekijk hier de duurzame printers die wij aanbieden.

Bekijk printers

Waarom een printer leasen?

De aanschaf van een nieuwe printer is vaak geen grote uitgave, maar de (vaak verborgen) bijkomende kosten kunnen het totaalplaatje nogal hoog laten uitvallen. Denk bijvoorbeeld aan voorrij-, onderhoud-, installatie-, leverings- en reparatiekosten. Dit zijn de kosten waar u aanvankelijk geen rekening mee heeft gehouden.
Al met al zijn er enorm veel kosten waar u zich liever niet mee bezighoudt. De oplossing? Een printer leasen! op deze manier is goedkoper, duurzamer en weet u precies waar u aan toe bent.

Belangrijk om te weten

We komen de printer installeren en zorgen ervoor dat de printer klaar voor gebruik is. We horen graag uw wensen in het formulier.

 • All-in-onderhoud is inbegrepen
 • Een prijs vanaf €19,- per maand
 • U betaalt per afdruk

Persoonlijk advies nodig? Bel 020 – 22 99 630

Direct een offerte aanvragen

  Duurzame_werkplek

  Printer leasen: zelf samenstellen of een gratis advies

  Bij het kiezen van de juiste printer is het van groot belang om inzicht te hebben in de kosten. Een handige vuistregel is dat goedkopere printers vaak werken met duurdere toners. Daarnaast is het belangrijk om in kaart te brengen hoeveel u verwacht te printen. Vaak geldt: hoe groter de printer hoe lager de afdrukprijs. Het is doorgaans voordeliger om te investeren in een duurder apparaat in verband met de kosten van toners bij goedkopere modellen. Want ook hier gaat het gezegde op: goedkoop is duurkoop.

  Weet u precies waar uw printer aan moet voldoen? Stel dan uw eigen printer samen via deze configuratie. Kies eenvoudig de drie belangrijkste opties en ontdek direct welke printoplossing past bij uw organisatie.

  Wilt u een printer leasen, maar heeft u liever een vrijblijvend advies? Laat dan even een bericht achter of bel ons direct op: 020 – 22 99 630.

  Het duurzame voordeel van een printer leasen

  Is het ook uw streven om de ecologische footprint binnen uw organisatie zo klein mogelijk te houden, maar worstelt u af en toe met de zakelijke impact van dit streven? Sommige zaken zijn echter zeer eenvoudig op te lossen. Zo wordt ook in uw organisatie gebruik gemaakt van scan-, en afdrukapparatuur.  Door de juiste keuzes te maken m.b.t. deze machines kunt u direct uw CO2-bijdrage verminderen. Door gebruikte machines niet meer op de afvalberg te gooien, maar door ze een tweede leven, vol kwaliteit, te geven.

  Duurzameprinters.com heeft een hoogwaardig recycle traject opgezet voor jong gebruikte scan-, en afdrukapparatuur. Zo hoogwaardig dat wij deze  machines het stempel van “zo goed als nieuw” kunnen meegeven en verschoond zijn van alle oude data. Om deze bijna nieuwstaat blijvend te kunnen garanderen leveren wij deze apparatuur inclusief All-in onderhoud rechtstreeks door de fabrikant uitgevoerd. Want wij van Duurzameprinters.com hebben het streven om onze planeet zo veel als mogelijk centraal te zetten, zonder dat de kwaliteit daarop inboet! Een printer leasen: waarom wachten als het kan?

  Milieu

  "Tradin Organic heeft gekozen voor de duurzame printers omdat de adviseurs van Ricoh Business Center en duurzameprinters.com op een flexibele wijze exact aanboden wat wij nodig hadden en hun printers bovendien perfect passen bij onze eigen filosofie, duurzaamheid.”

  Martijn BoerIT manager, Tradin Organic

  “At Sustainalytics, we believe in using sustainable resources in each touchpoint within our organization. Duurzameprinters.com (as part of Ricoh Business Center) was a suitable fit because they provide a broad range of sustainable printers for an affordable price, with easy and loyal communication.”

  Kate FunkeSustainalytics
  Een printer leasen? Ga voor duurzaam!

  Meer dan 115 mensen zijn reeds naar duurzaam printen overgestapt!
  Bel ons op 020 – 22 99 630 of vraag hiernaast een offerte aan.

  Offerte aanvragen
  Offerte binnen één werkdag

  Offerte_binnen_één_werkdag

  Binnen een werkdag een offerte op maat