MP 301SPF

Categorie:

Product Description

De MP 301SPF is een snelle zwart-wit A4 multifunctionele printer (MFP) met een compact design. Het bied geavanceerde afdruk-, kopieer-, scan- en faxfuncties die u kunt bedienen via een groot 4,3 inch kleuren touchscreen display.

Deze innovatieve machine kan meerdere machines met slechts één functie vervangen en daardoor uw workflow verbeteren. De machine bespaart dus kostbare kantoorruimte. De Next Generation Controller (GWNX) biedt u tevens uitstekende mogelijkheden voor apparaatbeheer.

Eenvoudig te bedienen

Met een kantelbaar 4,3-inch kleuren touchpaneel is de MP 301SPF zeer eenvoudig te bedienen. U kunt het beginscherm zo aanpassen dat alleen de pictogrammen en u kunt zelfs uw bedrijfslogo op het scherm plaatsen. In bovendien maakt de volledige toegang aan de voorzijde bediening en onderhoud eenvoudig.

Intelligent compact design van Ricoh MP 301SPF:

Met snel afdrukken, kopiëren en scannen hoeft u niet te wachten op uw uitvoer. Om nog sneller te werken, kunt u uw eigen instellingen maken en sneltoetsen instellen voor complexe bewerkingen. U kunt ook afdrukken vanaf SD-kaart of USB.

Specificaties van MP 301SPF:

  • Hogere productiviteit.
  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Intelligent en compact design.
  • Architectuur van de next generation controller (GWNX).
  • Minder exploitatiekosten.

Direct een offerte aanvragen?

  U ontvangt binnen één werkdag reactie op uw aanvraag.

  Offerte aanvragen

  Extra informatie

  Formaat

  A4

  Nieten

  Nee

  Fax kaart

  Ja

  Scannen

  Ja

  Kleur

  Alleen zwart

  Sorteren en nieten

  Nee

  Afdruksnelheid

  1-30 per minuut