Wilt u een duurzame kantoorprinter leasen?

Duurzameprinters is uw partner om zakelijke printers te leasen. Daarnaast helpen wij u duurzaam te ondernemen door gerecyclede printers te gebruiken. Na volledig opgeschoond en technisch gekeurd te zijn kunnen deze “zo goed als nieuwe” zakelijke printers opnieuw de markt in.

 • null
  Aantrekkelijke tarieven
 • null
  Flexibele huurperiodes
 • null
  Inclusief service en inkt
 • null
  Duurzaam ondernemen

Bekijk alle printers

Hulp bij het kiezen

Deze duurzame printers passen bij jouw selectie.
Staat het model dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

"Tradin Organic heeft gekozen voor de duurzame printers omdat de adviseurs van Ricoh Business Center en duurzameprinters.com op een flexibele wijze exact aanboden wat wij nodig hadden en hun printers bovendien perfect passen bij onze eigen filosofie, duurzaamheid.”

Martijn BoerIT manager, Tradin Organic

“At Sustainalytics, we believe in using sustainable resources in each touchpoint within our organization. Duurzameprinters.com (as part of Ricoh Business Center) was a suitable fit because they provide a broad range of sustainable printers for an affordable price, with easy and loyal communication.”

Kate FunkeSustainalytics
Op zoek naar een duurzame printoplossing?

Meer dan 115 mensen zijn reeds naar duurzame kantoorprinter overgestapt!
Bel ons op 020 – 22 99 630 of vraag hiernaast een offerte aan.

Offerte aanvragen

Binnen een werkdag een offerte op maat

Duurzame milieu

Een duurzame printer huren?

Met onze duurzame professionele printers weet u altijd waar u aan toe bent. De weg naar een groen kantoor.

Lees meer
Film over een printer leasen

Hoe werkt duurzaam printen?

Onze producten voldoen aan de hoge (inter)nationale standaarden. Klik verder om te kijken hoe het werkt.

Bekijk de video
Duurzame printer

Benieuwd naar onze printoplossingen?

Meer dan 115 organisaties zijn reeds naar duurzaam printen overgestapt! Bekijk hier ons aanbod duurzame kantoorprinters.

Bekijk printers
Duurzame_werkplek

Een kantoorprinter leasen: zelf samenstellen of een gratis advies

Bij het kiezen van een professionele printer is het van groot belang om inzicht te hebben in de kosten. Een handige vuistregel is dat goedkopere kantoorprinters vaak werken met duurdere toners. Daarnaast is het belangrijk om in kaart te brengen hoeveel u verwacht te printen. Vaak geldt: hoe groter de printer hoe lager de afdrukprijs. Het is doorgaans voordeliger om te investeren in een duurdere all-in-one printer voor kantoor in verband met de kosten van toners bij goedkopere modellen. Want ook hier gaat het gezegde op: goedkoop is duurkoop.

Weet u precies waar uw kantoorprinter aan moet voldoen? Stel dan uw eigen printer samen via deze configuratie. Kies eenvoudig de drie belangrijkste opties en ontdek direct welke printoplossing past bij uw organisatie.

Wilt u een zakelijke printer leasen, maar heeft u liever een vrijblijvend advies? Laat dan even een bericht achter of bel ons direct op: 020 – 22 99 630.

Vind een printer die bij u past!

Het duurzame voordeel van een printer leasen

Is het ook uw streven om de ecologische footprint binnen uw organisatie zo klein mogelijk te houden, maar worstelt u af en toe met de zakelijke impact van dit streven? Sommige zaken zijn echter zeer eenvoudig op te lossen. Zo wordt ook in uw organisatie gebruik gemaakt van scan-, en afdrukapparatuur.  Door de juiste keuzes te maken m.b.t. bijvoorbeeld een kopieerapparaat voor kantoor, kunt u direct uw CO2-bijdrage verminderen. Door gebruikte machines niet meer op de afvalberg te gooien, maar door ze een tweede leven, vol kwaliteit, te geven.

Duurzameprinters.com heeft een hoogwaardig recycle traject opgezet voor jong gebruikte scanners en professionele printers. Zo hoogwaardig dat wij deze  machines het stempel van “zo goed als nieuw” kunnen meegeven en verschoond zijn van alle oude data. Zo kunt u vers starten met uw office printer. Om deze bijna nieuwstaat blijvend te kunnen garanderen leveren wij deze apparatuur inclusief All-in onderhoud rechtstreeks door de fabrikant uitgevoerd. Want wij van Duurzameprinters.com hebben het streven om onze planeet zo veel als mogelijk centraal te zetten, zonder dat de kwaliteit daarop inboet! Een printer leasen: waarom wachten als het kan?

Offerte aanvragen
Milieu

Professionele printers voor een groen kantoor

Het kiezen van de beste zakelijke printer is het mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan wij u graag te woord en geven wij u advies op het gebied van duurzaam en zakelijk printen. Zo weten wij alles van kopieerapparaten voor kantoor tot de multifunctionele all-in-one kantoorprinters.

Door bij ons een kantoorprinter te leasen worden de lasten u uit handen genomen. Wij zorgen ervoor dat uw printer klaar is voor gebruik, u hoeft alleen maar te genieten van het printgemak.

Hier kunt u terecht als u vragen heeft over onze printoplossingen of duurzaam printen. We helpen u graag!

Liever direct antwoord? Bel ons op 020 -22 99 630 of gebruik de Live Chat.

Hier kunt u terecht als u vragen heeft over onze printoplossingen of duurzaam printen. We helpen u graag!

Liever direct antwoord? Bel ons op 020 -22 99 630 of gebruik de Live Chat.

Wamberg 37
1083 CW Amsterdam
T: 020 – 22 99 630
F: 020 -763 08 49
E: sales@duurzameprinters.com